Dobré odpoledne, je čtvrtek 18.4.2024, 14:25. Dnes má svátek Rostislav, zítra Marcela.
Detail

Nové stránky Dobrovolného svazku obcí mezi Vltavou a Otavou

2011-06-03 10:03:28 | Dobrovolný svazek obcí mezi Vltavou a Otavou ©

Podívejte se prosím na nové stránky Dobrovolného svazku obcí mezi Vltavou a Otavou. Informace z původních stránek budeme přidávat do archivů. Další informace budeme ještě doplňovat. Více informací o stránkách najdete v následujícím článku.

V nových stránkách již není použit klasický způsob tabulkového rozvržení podoby stránek. K tomu je použit stylopis CSS. K zápisu dat slouží databáze SQL. Prostřednictvím formuláře bude umožněno obecnímu úřadu vkládat své informace.

Stránky maji tzv. pružný leyout. To znamená, že na monitorech s rozlišením na šíři 1024 pix se stránka objeví v modu, který tomuto rozlišení odpovídá. Na větších monitorech s rozlišením 1280 pix se stránky rozšíří na rozměr, odpovídající tomuto rozlišení. Pokud se ale jedná o širokoúhlý monitor s větší šířkou, stránky se dále nerozšiřují, ale zůstávají na nastaveném maximu a jsou na monitoru vycentrované. To umožňuje lepší čitelnost textů.

Také validace na HTML, CSS a SEO je na těchto stránkách maximálně zajištěna. Internetové vyhledávače proto mají daleko lehčí práci.

Stránky jsou testovány na nejpoužívanějších prohlížečích (v jejich novějších versích): Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrom, Safari a Maxthon.

Stránky také momentálně splňují příslušné právní předpisy, vztahující se k internetovým presentacím obecních úřadů a svazků.





Autor: Dobrovolný svazek obcí mezi Vltavou a Otavou ©

Kontakty
Obec

Dobrovolný svazek obcí mezi Vltavou a Otavou

Sídlo Svazku:
Horní Záhoří 8, 398 18 Záhoří






Telefony:
382 284 211 (předseda svazku)
382 284 293 (kancelář a účtárna)

E-mail: obec@zahori.cz

IČO: 69559384

Foto
Nahrajte si Flash Player, pokud chcete vidět více.
Další fotogalerie..
www.vltavaotava.cz
© Dobrovolný svazek obcí mezi Vltavou a Otavou
Právní doložka
Editace